CUDA KUCHNI MOLEKULARNEJ (i inne) W NASZEJ SZKOLE

  • Drukuj zawartość bieżącej strony
  • Zapisz tekst bieżącej strony do PDF
22 września 2020

Przedstawiamy fotorelację z kolejnych szkoleń projektu "Praktyk dziś, zawodowiec jutro". Projekt jest realizowany przez UPEMI w Warszawie oraz Starostwo Powiatowe w Zgorzelcu. 

W ostatnich tygodniach odbyły się szkolenia z barmaństwa, warsztaty baristyczne oraz kuchni molekularnej. Zapraszamy do obejrzenia galerii!

 

Uczniowie klas branżowych: sprzedawca, fryzjer, kucharz, kierowca-mechanik, elektryk, magazynier logistyk, mechanik pojazdów samochodowych oraz monter zabudowy i robót wykończeniowych w budownictwie mogą realizować staże. Staże dają sznsę zdobycia umiejętności zawodowych oraz otrzymania stypendium stażowego. Liczba miejsc jest ograniczona. 

Koordynowaniem działań, związanych z realizacją projektu, zajmuje się Pani Barbara Bożek (gab. 020 albo 018 - trzeba sprawdzić na planie lekcji) i Pani Sylwia Kołodziejczyk (gab. 108).

Zachęcamy!

Galeria

  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie

Rozwiń Metryka

Podmiot udostępniający informację:
Data utworzenia:2020-09-22
Data publikacji:2020-09-22
Osoba sporządzająca dokument:
Osoba wprowadzająca dokument:EK
Liczba odwiedzin:1296