CUDA KUCHNI MOLEKULARNEJ (i inne) W NASZEJ SZKOLE
Przedstawiamy fotorelację z kolejnych szkoleń projektu "Praktyk dziś, zawodowiec jutro". Projekt jest realizowany przez UPEMI w Warszawie oraz Starostwo Powiatowe w Zgorzelcu.
W ostatnich tygodniach odbyły się szkolenia z barmaństwa, warsztaty baristyczne oraz kuchni molekularnej. Zapraszamy do obejrzenia galerii!
Uczniowie klas branżowych: sprzedawca, fryzjer, kucharz, kierowca-mechanik, elektryk, magazynier logistyk, mechanik pojazdów samochodowych oraz monter zabudowy i robót wykończeniowych w budownictwie mogą realizować staże. Staże dają sznsę zdobycia umiejętności zawodowych oraz otrzymania stypendium stażowego. Liczba miejsc jest ograniczona.
Koordynowaniem działań, związanych z realizacją projektu, zajmuje się Pani Barbara Bożek (gab. 020 albo 018 - trzeba sprawdzić na planie lekcji) i Pani Sylwia Kołodziejczyk (gab. 108).
Zachęcamy!
Rozwiń Metryka
Podmiot udostępniający informację: | |
---|---|
Data utworzenia: | 2020-09-22 |
Data publikacji: | 2020-09-22 |
Osoba sporządzająca dokument: | |
Osoba wprowadzająca dokument: | EK |
Liczba odwiedzin: | 1296 |