Hotelarz i gastronom na praktykach zawodowych na Cyprze
Dzięki praktykom zagranicznym nasi uczniowie mieli możliwość doskonalenia swoich umiejętności zawodowych oraz językowych. Zdobyli wiedzę i doświadczenie, która daje nowe możliwości, kształtuje postawę otwartości i tolerancji na innych. Uczniowie poznali nową kulturę i tradycje, a codzienny kontakt z językiem angielskim pozwalał na przełamanie bariery przed mówieniem. Uczniowie Emilki są teraz bardziej konkurencyjni na rynku pracy, a o zadowoleniu pracodawców świadczą liczne propozycje pracy w cypryjskich hotelach.
Galeria
Rozwiń Metryka
Podmiot udostępniający informację: | |
---|---|
Data utworzenia: | 2022-05-24 |
Data publikacji: | 2022-05-24 |
Osoba sporządzająca dokument: | Agnieszka Dudzińska |
Osoba wprowadzająca dokument: | Monika Tymińska |
Liczba odwiedzin: | 1548 |
Rozwiń Historia zmian
Data i godzina zmiany | Osoba zmieniająca | Opis zmiany | Poprzednia wersja |
---|---|---|---|
2022-05-24 22:03:20 | Monika Tymińska | Wprowadzenie informacji | Hotelarz i gastronom na praktykach zawodowych na Cyprze |