przedmioty gastronomiczne
1. Szkoła branżowa
Klasa 1
podstawy gastronomii ---> kliknij i pobierz
technologia gastronomiczna ---> kliknij i pobierz
wyposażenie zakładów gastronomicznych ---> kliknij i pobierz
Klasa 2
procesy technologiczne ---> kliknij i pobierz
technologia gastronomiczna ---> kliknij i pobierz
wyposażenie zakładów gastronomicznych ---> kliknij i pobierz
zasady żywienia ---> kliknij i pobierz
Klasa 3
procesy technologiczne - zajęcia praktyczne ---> kliknij i pobierz
technologia gastronomiczna ---> kliknij i pobierz
wyposażenie zakładów gastronomicznych ---> kliknij i pobierz
zasady żywienia ---> kliknij i pobierz
2. Technikum
Klasa 1
podstawy gastronomii ---> kliknij i pobierz
procesy technologiczne w gastronomii ---> kliknij i pobierz
technologia gastronomiczna ---> kliknij i pobierz
wyposażenie zakładów gastronomicznych ---> kliknij i pobierz
bhp w gastronomii ---> kliknij i pobierz
Klasa 2
procesy technologiczne w gastronomii ---> kliknij i pobierz
technologia gastronomiczna ---> kliknij i pobierz
wyposażenie zakładów gastronomicznych ---> kliknij i pobierz
zasady żywienia ---> kliknij i pobierz
Klasa 3
pracownia usług i obsługi konsumenta ---> kliknij i pobierz
procesy technologiczne w gastronomii ---> kliknij i pobierz
technologia gastronomiczna ---> kliknij i pobierz
usługi gastronomiczne i cateringowe ---> kliknij i pobierz
zasady żywienia ---> kliknij i pobierz
Klasa 4
planowanie żywienia i produkcji ---> kliknij i pobierz
podstawy żywienia dietetycznego ---> kliknij i pobierz
pracownia usług i obsługi klienta ---> kliknij i pobierz
pracownia planowania i produkcji gastronomicznej ---> kliknij i pobierz
usługi gastronomiczne i cateringowe ---> kliknij i pobierz
Klasa 5
planowanie żywienia i produkcji ---> kliknij i pobierz
pracownia usług i obsługi klienta ---> kliknij i pobierz
pracownia planowania i produkcji gastronomicznej ---> kliknij i pobierz
3. PSO przedmiotów gastronomicznych ---> kliknij i pobierz
Rozwiń Metryka
Podmiot udostępniający informację: | |
---|---|
Data utworzenia: | 2025-03-12 |
Data publikacji: | 2025-03-12 |
Osoba sporządzająca dokument: | |
Osoba wprowadzająca dokument: | Grzegorz Juraszek |
Liczba odwiedzin: | 110 |