„Kuchnie świata”
„Kuchnie świata”- cykl praktycznych zajęć szkoleniowych, które przybliżają naszym uczestnikom projektu odległe kraje. Tym razem zawędrowaliśmy do Włoch, gdzie oczywiście nie mogło zabraknąć bardzo znanych potraw takich jak Focaccia, tiramisu czy też spaghetti Bolognese. Zajęcia odbywają się w ramach projektu „Kariera zawodowców w naszych rękach bis” realizowanego przez UPEMI z Warszawy oraz Starostwo Powiatowe w Zgorzelcu. Zajęcia poprowadził Pan Darek Smolarczyk. Projekt w szkole prowadzony jest przez Panią Barbarę Karnikowską-Bożek oraz Panią Sylwię Kołodziejczyk. Poniżej fotorelacja
Rozwiń Metryka
Podmiot udostępniający informację: | |
---|---|
Data utworzenia: | 2024-11-08 |
Data publikacji: | 2024-11-08 |
Osoba sporządzająca dokument: | |
Osoba wprowadzająca dokument: | Monika Listwan |
Liczba odwiedzin: | 82 |