Szkolenie typu „kelner-poziom zaawansowany”
Szkolenie typu „kelner-poziom zaawansowany” z projektu „Kariera zawodowców w naszych rękach bis”. Uczennice z klasy 2H zgłębiały tajniki przygotowania i serwowania takich potraw jak: ostrygi, homary, ślimaki czy też flambirowane owoce i naleśniki. Niesamowite wrażenia smakowe oraz nowe doświadczenia zawodowe. Dziękujemy Panu Marcinowi Włodarczyk za profesjonalne szkolenie. Projekt realizowany przez UPEMI z Warszawy oraz Starostwo Powiatowe w Zgorzelcu.
Fotorelacja poniżej
Rozwiń Metryka
Podmiot udostępniający informację: | |
---|---|
Data utworzenia: | 2024-12-11 |
Data publikacji: | 2024-12-11 |
Osoba sporządzająca dokument: | |
Osoba wprowadzająca dokument: | Monika Listwan |
Liczba odwiedzin: | 127 |